Ofte stilte spørsmål

Hvorfor betales første periode med en gang?
Da treningen forskuddsbetales må første periode betales ved innmelding. Betalingen dekker resterende dager i inneværende måned + neste måned. Dersom avtalegiroen ikke er kommet i orden til første automatiske trekk, vil du få tilsendt en faktura i posten for neste måned. Denne fakturaen må betales, da vi ikke har mulighet til å trekke dobbelt ved neste forfall.

Når trekkes treningsavgiften?
Treningsavgiften betales forskuddsvis den 20. i hver måned. Dersom dette faller på en helligdag eller helg, vil det trekkes første virkedag etter dette. Vi kan dessverre ikke ha individuelle trekkdatoer.

Hva har skjedd når jeg får faktura på første avdrag som skulle blitt trukket automatisk fra konto?
NETS (leverandør av betalings- kort- og informasjonsløsninger) bruker 6-8 uker på å opprette avtalegiro, dermed har vi ikke fullmakt til å trekke fra din konto før dette er i orden. Dersom vi sender deg faktura i posten er det fordi avtalegiro ikke har kommet i orden. Denne fakturaen må betales da vi ikke har mulighet til å trekke dobbelt ved neste forfall. Vi anbefaler å opprette avtalegiro via vår hjemmeside under fanen: Min side eller via denne linken: https://sportogtrim.ibooking.no/?page=atg_confirm
Da tar det litt kortere tid før avtalen blir godkjent. 

Må jeg fornye avtalegirokontrakten min etter 12 måneder?
Nei, kontrakten fornyer seg automatisk én måned i gangen etter endt bindingstid dersom oppsigelse ikke er signert.

Hva gjør jeg dersom jeg skal flytte og fortsatt er i bindingstid?
Ved fremvisning av flyttemelding fra Folkeregisteret eller bekreftelse fra studiested/arbeidsgiver kan bindingstid brytes. Ny bostedsadresse må være minimum 30 km unna. 

Hva gjør jeg dersom jeg blir syk og ikke kan trene?
Ta snarest mulig med legeattest som dokumenterer at du ikke kan trene, og fremvis denne i resepsjonen. Legeattesten har ikke tilbakevirkende kraft. Vi stopper da avdragene og fryser medlemskapet til du er friskmeldt. Eventuell bindingstid vil bli forlenget tilsvarende frysperiode.

Hva gjør jeg dersom jeg blir kalt inn til avtjening av verneplikt?
Avdragene vil bli utsatt til etter avtjeningsperioden er fullført. Eventuell bindingstid vil bli forlenget tilsvarende frysperiode.

Kan jeg overføre medlemskapet til en annen person?
Medlemskap i bindingstid kan overføres til en annen person 1 gang i løpet av kontraktstiden mot et gebyr på 250 kroner. Overføring av medlemskap må gjøres i resepsjonen, og både du og det nye medlemmet må være tilstede. Det nye medlemmet får pris i henhold til kvalifikasjon. Nytt medlem har valget om å betale resterende måneder i avtalen kontant, eller inngå ny avtalegiroavtale med 12 mnd. bindingstid.

Hvordan registrerer jeg en eventuell oppsigelse?
Det er én måneds oppsigelsestid*. Oppsigelse må skje skriftlig i den måneden man ønsker at siste avdrag skal betales. Muntlige oppsigelser godtas ikke. Oppsigelse pr. post eller e-post er kun godkjent når du mottar bekreftelse i retur. *Med forbehold om at bindingstid er fullført.

Hva er aldersgrensen for å trene på senteret?
Vi har 15 år aldersgrense, du må ha fylt 15 år for å tegne kontrakt. Husk at foreldre/foresatte må være med når kontrakten skal undertegnes.

Må jeg være fylt 18 år for å opprette avtalegiro?
Ja, norsk lov sier man må være 18 år for å få opprettet en avtalegiro. Foreldre/foresatte må stå ansvarlig for avtalen fram til fylte 18 år og de må signere på avtalen. Når man oppretter avtalegiro, har man selv ansvar for at den går som avtalt.
NB! Medlemmet må også signere selve medlemskontrakten.

Mor og barn trening:
På alle våre gruppetimer på dagtid kan du ta med baby. Treningen er tilrettelagt slik at du enten trener med babyen som vekt eller at babyen leker på matte på gulvet. Hvis det er duppetid, så kan babyen sove i vogn, enten utenfor eller inne på spinnrommet. Husk å ta med egen babycall hvis babyen skal sove i vogn. 

Prøvetime eller ta med en venn på trening:
Alle har rett til en gratis prøvetime. Da gjelder disse betingelsene: https://sportogtrim.no/news/20...

Fant du ikke det du lette etter? Kontakt oss her

Sport og Trim

Med fokus på folkehelse og trening

Bli medlem