Personlig trening

En personlig trener motiverer deg, utfordrer deg, presser og roser deg!

Personlig trening blir mer og mer populært fordi det gir resultater uansett eller nivå alder. Personlig trener kan høres ut som noe kun de aller største treningsfantomene har behov for – de som skal konkurrere eller skal nå toppen av Mount Everest. Men faktum er at de i like stor grad er vanlige mosjonister som har glede av gode råd og motivasjon til trening. De aller fleste som trener har jo et ønske om å nå et mål. Noen vil ned i vekt. Andre vil hindre tap av muskelmasse. Noen vil utsette aldringsprosessen, mens atter andre vil imponere damene. Men de fleste investerer tid og penger i en personlig trener (PT) vil først og fremst være sikre på at de trener mest mulig målrettet og effektivt.

Et godt resultat er uansett avhengig av din PT legger opp et morsomt, variert og inspirerende treningsopplegg for deg, som du blir utfordret og presset på med jevne mellomrom. En PT–time kan være alt fra styrke– og kondisjonsstrening i sal til boksing eller en løpetur i skogen. Og du vil bli overrasket! Innen kort tid vil fysiske prestasjoner du tro var nærmest umulige kunne gjennomføres med den største selvfølge. Og akkurat når du er strålende selvtilfreds, øker ambisjonene ytterligere PT. Men ingen sutring; det er akkurat slikt det blir resultater av!

Du velger selv hvor lenge du ønsker å benytte en personlig trener. Noen velger 10 avtaler for å få en kickstart før de gir seg i kast på egen hånd, andre 20 for å oppnå et bestemt mål. Og mange slutter aldri, rett og slett fordi trening med en PT gir dem akkurat den motivasjonen de trenger.

Velg selv!

Vi har også betaling av PT på avtalegiro. Totalsummen fordeles over  inntil  6 måneder. Ingen ekstra gebyrer eller tillegg. Det gjør det enklere å kjøpe større PT–pakker.

Priser på personlig trening

Maur. tidtakerPris per gangTotalpris
1650650
56353175
106256250
2059511900




Sport og Trim

Med fokus på folkehelse og trening

Bli medlem