Self Beef Protein
Inneholder hele 91% protein som tas raskt opp i kroppen. DEtte er en utmerket kilde til aminosyrer som er viktig for alle som ønsker å bygge muskelmasse. Kjøttprotein er ekstra gunstig for de som ønsker økt muskelmasse og samtidig gå ned i fettprosent. Inneholder verken karbohydrater eller fett!
Brukes både før og etter trening. 
Kommer i smakene;
- Green Apple
- Wild Cherry
- Pinapple

 

Self 3Phase Protein
Dette er ett blaningsprotein som kombinerer fordelene fra de beste proteinkildene og gir, takket være cicoriarotfibrene, en god metthetsfølelse samt ett meget langsom, stabilt og fullverdig opptak. Den gir kroppen god tid til å absorbere alt proteinet grunnet at aminosyrene frigjøres langsomt.
Proteinene;
Kasein
; ett stort protein med komplisert struktur som kroppen bruker lang tid på å bryte ned. Er ikke denaturert, dvs at det har alle de opprinnelige strukturene som er nødvendig for langsomt opptak. Total abosrpsjon er 8 timer, noe som gjør det ideelt før leggetid.
Egg protein; har en biologisk verdi prinisppielt lik whey, og ett opptak som er langsommere. Perfekt som melommåltid for økt fettfri muskelmasse. Er rikt på aminosyrene metioning og treonin.
Whey; er det proteinet med høyest biologisk verdi. En selvfølge for alle som trener.

 

Self Isolate Soy Protein
Kvalitetsprotein for maksimal effekt. Det naturlige valget for de som leter etter en vegetabilsk proteinkilde med koplett aminosyreprofil. Inneholder spesielt behandlet soyaprotein nesten fri for østrogen.
Glutenfritt!

 

Self Isolate Egg Protein
Protein basert på eggehvite og fri for fett og karbohydrater. Stappfull av aminosyrer rike på metionin og treonin. I tillegg til å tjene som byggesteiner for proteiner, fungerer de også som antioksidanter.
Glutenfritt!

 

Self Micro Whey Active Protein
100% whey isolate som er den perfekte proteinkilden til alle som er aktive og ønsker å få maksimalt ut av treningen. Dette proteinet er hurtigvirkende og støtter en rask og effektiv restitusjon og inneholder alle de viktige essensielle aminosyrene.
Whey (myseprotein) utvinnes og filtreres skånsomt ved lav temperatur som gjør at det oppnår høyest mulig biologiske verdi av alle typer protein. Jo høyere verdi desto mer protein utnyttes av kroppen.
Kommer i både 1kg og 4kg.
Finnes i smakene;
- Fersken
- Sjokolade
- Sjokolade/banan
- Skogsbær

 

Self Pour Femme Lean Protein
Laget av whey protein og kokosfett, en kombinasjon som metter musklene mens du kan styre vektnedgangen. Inneholder alle de essensielle aminosyrene kroppen din trenger. Produktet er gluten- og laktosefritt, skånsomt mot magen og velegnet til alle som er på diett. Inneholder konsentrater av grønne kaffebønner og tyrosin. Sistnevnte er viktig for stoffskiftet og nervesystemets signalstoffer.
Kommer i to deilige smaker;
- Sjokolade
- Jordbær

 

Nutramino Protein 
For å bli større, raskere, sterkere eller slankere må du bygge muskler. DEtte gjøres ved å tilføre kroppen nok proteiner. 
Nutramino sitt protein inneholder 100% myseprotein i en utvalgt kombinasjon av ultrafiltrert isolat og konsentrat. Kombinasjonen av høykvalitetsprotein med lav mengde sukker og fett gir de ideelle byggeklossene som kroppen trenger for å bygge mager muskelmasse. Det er rikt på de essensielle aminosyrene L-leucin, L-isoleucin og L-valin og absorberes raskt for å sikre riktige resultater.
Kommer i 1,8kg, 500g og hendige porsjonspakninger på 20g.
Finnes i smakene;
- Tasty vanilla
- Delicious chocolate
- Strawberry dream
- Stracciatella deluxe
- Creamy chocolate banana

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.

Samarbeidspartnere

AVDELING:

Malvik I.L

KAJAK OG SYKKELGymSport

Nettside levert av ibooking.no