Sunnere sjokoladekake
Inneholder sukrin isteden for sukker, og deler av melet er erstattet med fettredusert mandelmel og fiberfin.
Fordeler;
40% mindre kalorier
75% mindre karbohydrater
10% kostfiber (mer enn i ekstra grovt brød)
Dobbelt så mye protein
Helt uten sukker
Kake med lav glykemisk indeks

 

Sunnere matmuffins
Lag smakfulle matmuffins som er helt uten hvetemel. Her er det bare fantasien som setter grenser. Hva med muffins fylt med grønnsaker som barna kan ta med til lunch på skolen?
Fordeler;
Gluten- og hvetefri
Kun 4% karbohydrater
Hele 20% protein

 

Cocosa Pure Kokos Olje
Økologisk kokos olje som stimulerer fettforbrenning, gir energi som varer og styrker immunforsvaret. Optimal matolje som er rik på mellomlange fettsyrer som fordøyes og forbrennes lett. Den tåler høye temperaturer uten å bli ødelagt og er økologisk. I tillegg er den fin å bruke som fuktighetsgiver til både hud og hår og i hjemmelagede bodyscrub!

 

Bench Presses Oats
En herlig, smakfull og hendig porsjonspakning som består av naturlig smakssatt havregrøt med proteiner. Passer perfekt å ta med i veska.
Kommer i smakene;
- Banan
- Pepperkake
- Sjokolade

 

Skinny Oats
Komplett måltid i en liten boks som inneholder alt du trenger for en god metthetsfølelse og redusert søtsug utover dagen. Inneholder en kombinasjon av fettforbrennings boosterene L-carnitine, grønn te ekstrakt og guarana. Perfekt for de som ønsker å spise godt men samtidig gå ned i fettprosent.
Kommer i smakene;
- Original
- Berry blast
- Golden syrup

 

Self Micro Whey Pancake
Laktose- og glutenfri pannekakemix med høyt innhold av både proteiner og omega-3! Ett flott og godt alternativ til frokost, middag eller kveldsmat.

 

Supashape High Protein Pancackes
Start dagen på best mulig måte, med denne herlige pannekakemiksen som består av en ypperlig blanding av fullkornshvete og proteiner som vil holde deg mett utover dagen. Pannekakene er tilsatt deilige smaker slik at de er like deilige både med og uten tilbehør.
Kommer i smakene;
- Apple-cinnamon
- Blueberry
- Banana-toffee

 

Self Micro Whey Mousse
En mousse-mix som du bare kan piske opp til en deilig proteinrik dessert med nydelig sjokoladesmak. Den er laktose- og glutenfri og uten tilsatt sukker og ett godt alternativ til de som er på diett eller vil ned i fettprosent. Passer like bra som dessert, mellommåltid, etter trening og som snacks. Smaker ekstra godt sammen med friske bær eller noen dråper stevia karamell, hasselnøtt eller vanilje.

 

Steviosa Flytende Karamell
100% kalorifritt søtningsmiddel basert på urten Steviosa Reubaudiana. Til søtning og smakstilsetning av kalde og varme drikker, desserter, baking og iskrem. Løser seg lett i vann og gir oss muligheten til å beholde den gode og søte smaken i kostholdet, uten å være redd for vektoppgang og sykdommer. Den er helt naturlig, påvirker ikke blodsukkeret og fører ikke til hull i tennene.
Kommer i smakene;
- karamell
- vanilje

 

Protein Bites
Kos deg med ekstra god samvittighet! Herlig sprø chips med masse god smak. Hver pose inneholder kun 174 kcal og hele 20 gram protein. Lørdag hver dag!
Kommer i smakene;
- Southern chicken BBQ
- Sea salt and black pepper
- Sour Cream and Onion
- Cheese and Jalapeño

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.

Samarbeidspartnere

AVDELING:

Malvik I.L

KAJAK OG SYKKELGymSport

Nettside levert av ibooking.no