PROTEINER

Nutramino Protein XL Shake 500ml
Ferdigblandet proteinshake som inneholder hele 50g kvalitetsprotein, 50g lettopptakelige karbohydrater og kun 1g fett. Denne shaken inneholder også BCAA (aminosyrer).
Perfekt etter trening eller som ett kjapt mellommåltid på travle dager.
Finnes i smakene;
- Vanilla
- Mint chocolate
- Strawberry

 

Nutramino Lean Protein Shake 330ml
Ferdigblandet proteindrikk for deg som ønsker å gå ned i fettprosent men samtidig bevare/bygge muskelmasse. Inneholder hele 25g kvalitetsprotein og kun 2,4g karbohydrat pr 100ml. Shaken er helt uten tilsatt sukker og uten fett.
Perfekt rett etter trening eller som ett kjapt og sunt mellommåltid. 
Kommer i smakene;
- Chocolate banana
- Vanilla
- Strawberry

 

Nutramino Proteinvann
To forfriskende nyheter fra nutramino som er helt uten laktose, sukker og fett. Inneholder 100% myseisolatprotein og lite karbohydrat. Den er utviklet for å gi deg de ultimate muskeloppbyggende proteinene og inneholder derfor også BCAA. Perfekt for deg som vil bygge muskler og gå ned i fettprosent.
Perfekt før/under og etter trening.
Kommer i to deilige smaker;
- Tropical fruits
- Wild Berries

 

Kinetica Protein 
Deilig velsmakende ready-to-drink fra Kinetica. Denne er rik på proteiner og har hele 26,5g høykvalitets melkeprotein pr flaske. Den er helt uten tilsatt sukker og aspartam, fettfri og inneholder kun 170kcal pr flaske. Den er også glutenfri!
Perfekt etter trening eller som ett velsmakende og sunt måltid. 
Kommer i smakene;
- Strawberry
- Vanilla caramel

 

 

ENERGI

 

Multipower Energy Charge
Energidrikke med sammensatte karbohydrater, for de lange og harde øktene. Denne er også velegnet til å gjenopprette energibalansen etter trening og raskere igangsette restitusjon.
Kommer i tre forfriskende smaker;
- Tropisk
- Appelsin
- Skogsbær

 

Multipower Red Kick
Red Kick er en kullsyrholdig energidrikk med ett høyt innhold av koffein fra guarana bær. Guarana inneholder faktisk 3 ganger mer koffein enn kaffebønner, det er mer stabilt samtidig som det bevarer den oppkvikkende effekten i en lengre periode. Inneholder lite karbohydrater og kun 17kcal pr 100ml!

 

Nutramino Ice Tea
Forfriskende og oppkvikkende helt uten sukker og kalorier! En iste med koffein fra guarana og grønn te som smaker fantastisk.
Brukes før trening eller når man føler at energien mangler.

 

Nutramino Energy Drink - 0kcal!
Sukker- og kalorifri energidrikke med høyt innhold av koffein. Kombinasjonen av taurin, B-vitamin og koffein vil gi deg en følelse av å ha ekstra godt med energi under aktivitet. Passer også godt som energigiver i dagliglivet.

 

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.

Samarbeidspartnere

AVDELING:

Malvik I.L

KAJAK OG SYKKELGymSport

Nettside levert av ibooking.no